Motorboten

Motorboten

Een motorboot is geschikt voor iedereen die houdt van comfort en snelheid. Er zijn verschillende type motorboten, van motorboten tot motorjachten en van speedboten tot rubber motorboten. Ook zijn er de wat rijker uitgeruste motorboten, we spreken dan ook over een ander segment. Deze boten worden bestuurd met een stuurwiel en het roer, deze motorboten hebben heel wat meer pk's onder de kap en zweven over het water.

Vaarbewijs

Wanneer u een motorboot wilt besturen die sneller gaat dan 20km/uur, dan dient u in het bezit te zijn van een vaarbewijs. Dit om uw veiligheid te waarborgen op het water. Wanneer u in het bezit bent van een vaarbewijs en graag op vakantie gaat met uw motorboot of sloep check dan even goed na of uw vaarbewijs geldig is. In sommige landen is een vaarbewijs niet nodig terwijl in andere landen ons vaarbewijs niet wordt gezien als een geldig certificaat. Zorg daarnaast voor de veiligheid van u en uw medepassagiers. Kortom, zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent voordat u gaat varen in een motorboot!

Gerelateerde motorboten websites

Yachting Support heeft op één pagina websites verzameld die gerelateerd zijn aan motorboten. Of u nu een motorboot wilt kopen of alles informatie wilt verkrijgen, op de onderstaande websites kunt u terecht voor al uw vragen.

sportboot kopen
Preview by Thumbshots.com
beste beheerder ik heb reeds een retourlink geplaatst op sportboatstore.nl/links zou u aub een retour link kunnen plaatsen op uw pagina? Bvd gr, akad
Datum toegevoegd: 2015-09-21 15:14:06
Aantal Hits: 1
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots