Bootreizen

Bootreizen

Er zijn veel verschillende soorten bootreizen. Zo zijn er cruise vakanties, rondvaarten, overtochten en veerdiensten. Van uw vakantie genieten op een prachtig cruiseschip is een geweldige manier om te genieten van de natuur, deel te nemen aan activiteiten en te ontspannen.

Cruise vakanties

Als u kiest voor een cruise vakantie dan kunt u er zeker van zijn dat deze helemaal verzorgd is. U verblijft een aantal dagen op een prachtig cruiseschip waar van alles te zien en te beleven is. De cruiseschepen varen naar de zonnigste vakantiebestemmingen, zoals de Caribbean, Azië, Afrika, Noord-Europa, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Zo kunt u kiezen voor een Middellandse Zee cruise, een cruise naar de Canarische Eilanden of zelfs een wereldcruise. Met een cruise vakantie bent u verzekerd van een vakantie vol zon en beleving. Naast dit alles zijn er speciale thema cruises zoals riviercruises, kindvriendelijke cruises, single cruises, mini cruises en huwelijksreis cruises. Kortom, u vindt altijd een cruise vakantie die het beste bij u past.

Rondvaarten

Een leuke manier om meer te zien van een stad is door een rondvaart te maken. In veel steden kunt u een rondvaart maken zoals in Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam en Vlissingen, maar er zijn natuurlijk nog veel meer steden waar een rondvaart mogelijk is. Het is wel belangrijk dat u er rekening mee houdt dat een rondvaart niet in alle maanden van het jaar mogelijk is. Met een rondvaart ziet u dingen van een stad die u anders nooit zult zien en tegelijkertijd bent u heerlijk aan het genieten op het water.

Veerboten

Sommige vakantiebestemmingen zijn alleen bereikbaar per boot.  Als u bijvoorbeeld naar één van de Waddeneilanden wilt moet u vanaf Den Helder of Harlingen een stukje met een veerboot reizen.
Of wat denkt u ervan om met een veerboot naar Engeland of Noorwegen te gaan? U kunt op de veerboot een hapje eten, wat lezen of boven op het dek genieten van het prachtige uitzicht. Kortom een overtocht met de veerboot maakt de reis naar de vakantiebestemming extra leuk!

Bootreizen aanbieders

Met de verschillende bootreizen die onderstaande aanbieders aanbevelen kunt u alle richtingen op. Kies voor een luxe cruise vakantie of geniet met het hele gezin van een rondvaart in één van de prachtige steden die Nederland te bieden heeft.

www.cruisevakantiesonline.nl
Preview by Thumbshots.com
Datum toegevoegd: 2016-08-23 16:06:48
Aantal Hits: 0
Google PR:
Middellandse zee cruises
Preview by Thumbshots.com
Middellandse zee cruises Last minute aanbiedingen! Cruises Vertrek vanuit Nederland.
Datum toegevoegd: 2016-03-19 19:31:55
Aantal Hits: 1
Google PR:
Cruise vakanties
Preview by Thumbshots.com
Bent u opzoek naar een manier om de perfecte vakantie te ervaren? Dan is een cruisevakantie zeker iets voor u. Op globuscruisevakanties.nl kunt u een aantal prachtige cruises vinden met geweldige bestemmingen. Bekijk dit aanbod nu zelf ook en maak u klaar voor de ultieme vakantie!
Datum toegevoegd: 2013-04-04 13:54:42
Aantal Hits: 1
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots